1
  • by advancedplastic-admin
  • 26/06/2020

    Έχει φανατικό κοινό και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Ο λόγος για τη Βλεφαροπλαστική, τη μέθοδο που μας επιτρέπει να πετύχουμε ένα πιο νεανικό βλέμμα και να εξαλείψουμε τα σημάδια του χρόνου.

    Η Βλεφαροπλαστική μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω βλέφαρα και στοχεύει στην αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος των βλεφάρων, την αφαίρεση της περίσσειας του λίπους και την εξάλειψη των ρυτίδων.

    Οι λόγοι για να υποβληθεί κανείς σε βλεφαροπλαστική ποικίλλουν και μπορεί να είναι τόσο αισθητικοί, όσο και ιατρικοί. Συχνά, οι γυναίκες ταλαιπωρούνται την ώρα του μακιγιάζ, καθώς το πλεονάζον δέρμα δεν τους επιτρέπει να βάψουν σωστά την περιοχή των ματιών. Σε πιο προχωρημένες, βέβαια, καταστάσεις, μπορεί να επηρεαστεί και η όραση, καθώς λόγω της έντονης χαλάρωσης καλύπτεται η κόρη του οφθαλμού.

    Η βλεφαροπλαστική σήμερα είναι μία επέμβαση η οποία δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και παραμονή στην κλινική, ενώ συνηθέστερα πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία. Δεν παρατηρείται έντονος πόνος και όποιο πιθανό μετεγχειρητικό οίδημα της περιοχής υποχωρεί μετά από λίγες ημέρες. Φυσικά, η ομαλή εξέλιξη μίας τέτοιας επέμβασης, προαπαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση από τον Ιατρό, για αυτό και η επιλογή του κατάλληλου γιατρού και κλινικής είναι το Α και το Ω.

    Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική με Plasma

    Τι μπορούμε να κάνουμε, όμως, σε περιπτώσεις που η πραγματοποίηση μίας πλαστικής επέμβασης δεν είναι εφικτή; Τη λύση εδώ δίνει η σύγχρονη Αισθητική Ιατρική, με την Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική. Αναίμακτη και ανώδυνη τεχνική, είναι ιδανική για περιπτώσεις ελαφριάς χαλάρωσης. Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αξιοποιεί την ενέργεια του πλάσματος (plasma light), επιτυγχάνοντας εξάχνωση της περίσσειας του δέρματος και ορατή σύσφιξη στο άνω ή/και στο κάτω βλέφαρο.

    Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και από τα Social Media: