laser lipoanarrofisi kalokairi
  • by advancedplastic-admin
  • 16/06/2020

    Το καλοκαίρι είναι εδώ και η απόκτηση ενός ελκυστικού σώματος αποτελεί προτεραιότητα για τις περισσότερες γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Το επίμονο λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα χέρια, ακόμη και η πλάτη, μπορεί να μειώσει την αυτοπεποίθηση, ειδικότερα αν έχουν προηγηθεί μήνες εντατικής άσκησης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφής, οι οποίοι δεν οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις περιπτώσεις αυτές, τη λύση δίνει η λιποαναρρόφηση. Σήμερα, υπάρχουν διάφορες μορφές λιποαναρρόφησης, συμπεριλαμβανομένων των υπερήχων και του λέιζερ. Πως θα διαλέξουμε, όμως, την πλέον κατάλληλη για εμάς;

    Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo

    Η Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo αποτελεί μια εξελιγμένη τεχνική λιπογλυπτικής που αξιοποιεί τη δύναμη του υπερσύγχρονου λέιζερ ND-YAG, καθιστώντας την διαδικασία απομάκρυνσης του επίμονου τοπικού πάχους  πρακτικά ανώδυνη και απολύτως ασφαλή. Η ελάχιστα επεμβατική Λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo στηρίζει την καινοτομία της στο ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και ταυτόχρονα συσφίγγει την επιδερμίδα. Αναλυτικότερα, αφού προηγηθεί τοπική αναισθησία, η οπτική ίνα του laser εισέρχεται μέσω μιας πολύ μικρής οπής απευθείας στον υποδόριο ιστό της προβληματικής περιοχής, λιώνει τα λιποκύτταρα και τα μετατρέπει σε ένα λεπτόρρευστο υγρό, χωρίς την καταστροφή των υποκείμενων ιστών και του δέρματος. Στη συνέχεια το ρευστοποιημένο λίπος αναρροφάται με τη βοήθεια μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας, επιτυγχάνοντας άμεση αφαίρεση λίπους, μείωση πόντων και βελτίωση του περιγράμματος.

    Λιποαναρρόφηση Vaser

    Η λιποαναρρόφηση VASER είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία μείωσης λίπους που χρησιμοποιεί υπερήχους ή αλλιώς «ενίσχυση δόνησης της ηχητικής ενέργειας σε συντονισμό» (VASER), για τη διάσπαση του λίπους και την απελευθέρωσή του από τον περιβάλλοντα ιστό, πριν αυτό απορροφηθεί μέσω κάνουλας. Tο λίπος διασπάται με τον υπέρηχο, κάτι που καθιστά την αναρρόφηση του αρκετά εύκολη και ανώδυνη.

    Η κύρια διαφορά μεταξύ λιποαναρρόφησης Laser Smartlipo και λιποαναρρόφησης Vaser είναι ο τύπος ενέργειας που χρησιμοποιείται για την καταστροφή των λιποκυττάρων που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του σώματος. H λιποαναρρόφηση με Laser Smartlipo επικεντρώνεται στη θερμική ενέργεια του laser για να καταστρέψει τα λιπώδη κύτταρα στο σώμα, ενώ η λιποαναρρόφηση Vaser χρησιμοποιεί ενέργεια υπερήχων, ώστε να υγροποιήσει το λίπος και στη συνέχεια να αφαιρεθεί από τον οργανισμό. Και οι δυο μέθοδοι λιποαναρρόφησης είναι πρακτικά ανώδυνες, ελάχιστα επεμβατικές, αναίμακτες και απόλυτα ασφαλείς. Έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν απαιτούν χρόνο αποθεραπείας.

    Το συγκριτικό πλεονέκτημα των δύο παραπάνω μεθόδων σε σύγκριση με την κλασική λιποαναρρόφηση είναι πως δεν απομακρύνουν απλά το λίπος, αλλά παράλληλα χαρίζουν σύσφιγξη στην περιοχή εφαρμογής και βελτιώνουν ουσιαστικά το περίγραμμα του σώματος.

    Σε κάθε περίπτωση, οι εξειδικευμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί της Advanced Plastic Surgery είναι σε θέση να σας προτείνουν την κατάλληλη μέθοδο, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, αφού πρώτα εκτιμήσουν τις ανάγκες σας και κρίνουν πως είστε κατάλληλος υποψήφιος, ώστε να υποβληθείτε σε λιποαναρρόφηση.

    Ακολουθήστε μας και στα Social Media: